Mikä on yhteiskäyttöleasing?

Ryhtymällä yhteiskäyttöleasing Hostiksi, pienennät autoilusi kustannuksia ja jopa tienaat muiden ajoilla. Planbil yhteiskäyttöleasing on autoilun konsepti, joka mahdollistaa yksityisautoilun ekologisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla.

PlanBil

Tuottoisaa jakamista

Yhteiskäyttöleasing Host tekee autosta leasing sopimuksen Planbilin kanssa. Autoa voi vuokrata muille Planbil-käyttäjille kun ei sitä itse tarvitse. Yhteiskäyttöautoilu on ekologinen, taloudellinen sekä yhteisöllinen tapa autoilla. Hostina voit siis ansaita rahaa muiden Planbil-käyttäjien ajoilla. Autoon asennetaan Planbil-älylaite ja sen myötä kaikki toiminta tapahtuu digitaalisen alustamme avulla: varaaminen, auton nouto & palautus, maksuliikenne sekä vuokrasopimukset hoituvat etänä ilman kontaktia.

Planbil yhteiskäyttöleasing Hostin sopimukseen sisältyy aina ajoneuvo, huollot, kuljettajasta johtumattomat korjaukset, vakuutukset vuokrauskäyttöä varten sekä lisäpalveluna rengashotelli. Vuokratuotoissa on reilu tuotonjako: Hostille tilitetään 80% ja Planbil perii 20% alustakomissiota. Autamme vuokrauksen hinnoittelussa, mutta lopullisen vuokratason päättää aina Host.

Tee sopimus

Planbil Hostiksi pääset tekemällä yhteiskäyttöleasing- sopimuksen Planbilin kanssa. Katsotaan yhdessä tarpeitasi vastaava auto ja sovitaan yksityiskohdista.

Toimitamme auton kotiovellesi

Toimitamme tilaamasi leasingauton kotiovellesi ja viemme mahdollisen vaihdossa tulevan auton mennessämme. Sinun tarvitsee vain käyttää autosi älylaitteen asennuksessa paikallisella kumppanilamme.

Luo Stripe- tili

Stripe-tili luodaan Planbil sovelluksessa ja se vie sinulta vain minuutin. Sen kautta kotiutat vuokratuotot maksukortillesi lähes reaaliajassa (2-3 vrk).

Aja aina kun haluat

Auto on käytettävissäsi aina kun sitä tarvitset. Muina aikoina, on se vuokrattavissa tuhansien rekisteröityneiden käyttäjiemme käyttöön. Sinä olet kalenterisi päällikkö!

Vuokraa vaivattomasti

Vuokraukset tapahtuvat siten, että asiakas varaa, maksaa, noutaa ja palauttaa auton itse Planbil alustan kautta. Sinun ei siis tarvitse olla fyysisesti läsnä esimerkiksi luovuttamassa tai ottamassa vastaan avaimia.